0342 713 518 eney.tf@gmail.com

Увійти

Реєстрація

Після створення облікового запису у Вас появиться доступ до особистого кабінету, у якому буде можливість легко замовити тур, а також оцінити тури після завершення туру.*Ім'я користувача - це унікальний нікнейм, який використовує система(вкажіть довільне ім'я на латиниці)
Ім'я користувача *
Пароль*
Повторіть пароль*
Ім'я*
Прізвище*
Е-адреса*
Телефон*
Країна*
* Створюючи обліковий запис у системі ви погоджуєтесь із Умовами сервісу та Поілтикою конфіденційності.

Ви вже зареєстровані?

Увійти
0342 713 518 eney.tf@gmail.com

Увійти

Реєстрація

Після створення облікового запису у Вас появиться доступ до особистого кабінету, у якому буде можливість легко замовити тур, а також оцінити тури після завершення туру.*Ім'я користувача - це унікальний нікнейм, який використовує система(вкажіть довільне ім'я на латиниці)
Ім'я користувача *
Пароль*
Повторіть пароль*
Ім'я*
Прізвище*
Е-адреса*
Телефон*
Країна*
* Створюючи обліковий запис у системі ви погоджуєтесь із Умовами сервісу та Поілтикою конфіденційності.

Ви вже зареєстровані?

Увійти

Хорватія

Для громадян більшості країн СНД (Білорусі, України, Казахстану, Узбекистану і т.д.) необхідно завчасне оформлення в’їзної візи в Хорватію.

Термін оформлення візи – 2-3 тижні.

Порядок оформлення візи і терміни виготовлення в Україні

Термін оформлення візи – від 10 днів.

Вартість візи

Вартість двохкратної транзитної візи: для однієї людини – 33 у.о., якщо в паспорт вписана одна дитина – 50 у.о. Вартість одноразової транзитної візи – 26 у.о.

Для в’їзду в Хорватію необхідно мати наступні документи:

– Готельний ваучер (підтвердження на проживання в готелі)

– Зворотний авіаквиток

– Медичну страховку.

– Для дітей до 18 років, які подорожують з одним батьком або без, необхідно мати довіреність від другого батька або від обох батьків, що дозволяють вивіз дитини за кордон, завірена нотаріально;

Необхідні документи для оформлення візи для громадян більшості країн СНД (Білорусі, України, Казахстану, Узбекистану

– Діючий закордонний паспорт;

– 2 фотографії;

– Анкетні дані;

Для отримання транзитної візи необхідні наступні документи:

– Паспорт,

– 1 фотографія (обов’язково кольорова),

– Анкетні дані.

Для дітей, які їдуть з одним батьком, дозвіл на виїзд від другого батька (нотаріально завірений).

Для тих, хто збирається в Хорватію самостійно (без допомоги туристичної компанії) необхідно мати запрошення від фізичної або юридичної особи – резидента Хорватії, встановленого зразка.

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗ У ХОРВАТІЇ

Громадяни України отримують візу в Києві. Необхідні документи: закордонний паспорт, дійсний не менше 90 днів на момент закінчення поїздки, дві кольорові фотографії, анкетні дані, довідка з місця роботи. Громадянам Білорусі буде потрібно надати аналогічний пакет документів, єдина відмінність – замість двох потрібна одна фотографія. Вартість оформлення в обох випадках однакова – 26 EUR, вся процедура займе 3-4 дні. А ось громадянам Казахстану, Молдови, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану віза оформляється протягом одного місяця, а буває – і довше.

Митниця:

Ввезення іноземної валюти необмежене, ввезення національної валюти – не більше 2000 HRK, цінну професійну і технічну апаратуру потрібно пред’являти на кордоні, а для ввезення тварин необхідна довідка від ветеринара. Дозволено безмитне ввезення 200 сигарет або 50 сигар або 250 г тютюну, до літра міцних спиртних напоїв, вина – до 2 л, до кілограма кави або чаю. Заборонено вивезення предметів, які мають культурну чи історичну цінність, без дозволу, виданого державним управлінням із захисту культурної та природної спадщини, а також шкур диких тварин, наркотиків, зброї та боєприпасів (потрібен дозвіл).