0342 713 518 eney.tf@gmail.com

Увійти

Реєстрація

Після створення облікового запису у Вас появиться доступ до особистого кабінету, у якому буде можливість легко замовити тур, а також оцінити тури після завершення туру.*Ім'я користувача - це унікальний нікнейм, який використовує система(вкажіть довільне ім'я на латиниці)
Ім'я користувача *
Пароль*
Повторіть пароль*
Ім'я*
Прізвище*
Е-адреса*
Телефон*
Країна*
* Створюючи обліковий запис у системі ви погоджуєтесь із Умовами сервісу та Поілтикою конфіденційності.

Ви вже зареєстровані?

Увійти
0342 713 518 eney.tf@gmail.com

Увійти

Реєстрація

Після створення облікового запису у Вас появиться доступ до особистого кабінету, у якому буде можливість легко замовити тур, а також оцінити тури після завершення туру.*Ім'я користувача - це унікальний нікнейм, який використовує система(вкажіть довільне ім'я на латиниці)
Ім'я користувача *
Пароль*
Повторіть пароль*
Ім'я*
Прізвище*
Е-адреса*
Телефон*
Країна*
* Створюючи обліковий запис у системі ви погоджуєтесь із Умовами сервісу та Поілтикою конфіденційності.

Ви вже зареєстровані?

Увійти

Болгарія

Для всіх країн СНД, а також багатьох інших в’їзд до Болгарії візовий. З 11 квітня 2002 знизився з 23 до 20 доларів США збір, який повинні були платити громадяни за отримання візи в Болгарію. Зниження консульського збору супроводжували зміни зовнішнього вигляду самої візи.

Віза включає в себе зісканувану кольорову фотографію її власника. Тому тепер в посольство Болгарії треба подавати кольорову фотографію розміром 3,5 на 4,5 см.

Типи Болгарських віз.

Болгарські візи бувають різних типів, залежно від мети і термінів перебування аплікантів в Болгарії: короткострокова віза (тип C), транзитна віза (тип A і B),національна віза (тип D)

Найбільш поширені болгарські візи першого типу, а саме “короткострокова віза типу С”. Такі візи бувають туристичні, ділові і гостьові – залежно від мети поїздки апліканта до Болгарії.

Болгарські візи бувають як одноразові (на одну поїздку), так і багаторазові – на необмежену кількість поїздок, зрозуміло, в період дії візи

У разі виникнення питань до виїжджаючих посольство залишає за собою право викликати його на особисту співбесіду, в деяких випадках зажадати додаткові документи.

Термін розгляду документів консульством 5 робочих днів

Для більшості громадян країн СНД в Болгарії діє візовий режим.

Щоб отримати візу вам потрібно звернутися або в туристичну фірму чи отримати запрошення від громадянина Болгарії, або бізнес-запрошення від якої-небудь болгарської фірми.

По туристичній візі ви не можете знаходитися в Болгарії більше 90 днів. Бізнес-віза вам дозволяє перебувати на території Болгарії тривалий час – 180 днів.

Якщо у вас є необхідність знаходитися в Болгарії більше цього терміну – ви повинні почати оформлення імміграції (посвідки на проживання).

Бізнес-віза оформляється також на підставі зареєстрованої в Болгарії юридичної особи – ТОВ або АТ. А також на підставі зареєстрованого представництва будь-якої іноземної фірми.

Для отримання бізнес-візи необхідно здати в посольство Республіки Болгарії анкету, дві фотографії, договір оренди житлової нерухомості в Болгарії, довідку з болгарського банку про наявність не менше 600 євро на людину, а так само по дві копії всіх документів, виданих болгарськими реєстраційними органами – судом

або Торгово-промисловою Палатою Болгарії.

Всі копії мають бути нотаріально засвідчені.

Термін розгляду документів консульством  до 7 робочих днів

Документи:

– Загальногромадянський закордонний паспорт чинного зразка (дійсний протягом ще 3 місяці після закінчення передбачуваної поїздки).

– 2 кольорові фотографії 3.5 х 4.5. Для виїжджаютчих дітей, незалежно від того вписані вони в закордонний паспорт батька або мають свій власний, фотографії надаються обов’язково!

– Анкетні дані. Анкета повинна бути підписана виїжджаючим власноруч.

– Для виїжджаючих дітей необхідно надати ксерокопію свідоцтва про народження.

Якщо дитина до 18 років виїжджає не з двома, а з одним з батьків, іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно надати ксерокопію нотаріально завіреного дозволу від батька (батьків) на виїзд дитини.

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗ У БОЛГАРІЮ

Необхідні документи: закордонний паспорт з особистим підписом власника, дійсний три місяці після закінчення поїздки, ксерокопія першої сторінки закордонного паспорта, одне кольорове фото 3,5 × 4,5 см, анкета з особистим підписом туриста. Віза оформляється протягом 7 днів, дітям до 6 років – безкоштовно. Для оформлення дітей до 18 років, що виїжджають з одним батьком (без батьків) буде потрібно копія нотаріально завіреного дозволу від другого батька (батьків). Для громадян України, Білорусі та Казахстану візовий режим повністю відповідає режиму для громадян Росії. Єдина відмінність – для громадян Білорусі і Казахстану віза на дітей до 6 років оформляється платно за ціною дорослої.

Митниця:

Ввезення і вивіз іноземної валюти не обмежене (декларація обов’язкова), ввіз і вивіз національної валюти заборонений. Невитрачені леви можна обміняти перед від’їздом з країни. Для цього необхідно представити довідку про первинний обмін з обмінного бюро. Дозволено безмитне ввезення 200 сигарет, 50 сигар, 250 г тютюну, літра міцних спиртних напоїв або 2 л вина, 50 мл парфумів, 250 мл одеколону або іншої парфумерної продукції. Заборонено ввезення неконсервованих продуктів харчування. Без спеціального дозволу не можна ввозити і вивозити предмети і речі, що представляють історичну, художню або археологічну цінність. Коштовності, відеокамери, комп’ютери і інші дорогі речі підлягають декларуванню.