Еней — Віза в Ізраїль
Еней

Віза в Ізраїль

Ізраїль

Без візи можна провести в Ізраїлі не більше 90 днів протягом півріччя.

По прильоту в закордонний паспорт не ставиться штамп про прибуття. Сканується перша сторінка паспорта та видається ідентифікаційна карта з вашими даними, яка використовується на території Ізраїлю замість закордонного паспорта.

Починаючи з 9.02.2011 кожен громадянин України, який слідує до Ізраїлю з гостьовою, туристичною метою, на лікування або по бізнесу (тип віз В2) не повинен звертатися до Посольства Ізраїлю в Україні за отриманням в'їзної візи в Ізраїль.

Безвізовий режим не є гарантією в'їзду в Ізраїль, так як остаточне рішення про це приймають прикордонні служби Ізраїлю. Кожен громадянин України для того, щоб в'їхати до Держави Ізраїль повинен буде підтвердити мету свого візиту в країну.

Рекомендований, але не обов'язковий, список документів для перетину кордону:

Туризм:

Авіаквиток з датами в'їзду та виїзду, медична страховка, підтвердження про бронювання готелю: ваучер з турфірми, факс або роздруківка електронного листа з готелю.

Гостьовий візит:

Авіаквиток з датами в'їзду та виїзду, медична страховка, запрошення (оригінал, факс або e-mail) і ксерокопію (можна надіслану факсом) посвідчення особи громадянина Ізраїлю, який вас запрошує.

Лікування:

Авіаквиток з датами в'їзду та виїзду, медична страховка, підтвердження про бронювання готелю: ваучер з турфірми, факс або роздруківка електронного листа з готелю. Лист з ізраїльського медичного закладу, якщо на лікування вам буде потрібно менше 90 днів. Якщо більше - треба звернутися в посольство, щоб дізнатися, що робити в цьому випадку.

При співбесіді, прикордонні служби можуть запросити документи, що підтверджують платоспроможність людини. (Кредитна карта, виписка з банківського рахунку, довідка з місця роботи із зазначенням зарплати, дорожні чеки або готівка.)

Бізнес візит:

Якщо ви відправляєтеся на переговори з партнерами по бізнесу в Ізраїль, ваша поїздка вважається бізнес- туризмом. Віза не потрібна при короткострокових відрядженнях і рекомендуємо мати при собі бронь готелю і запрошення від ваших ізраїльських колег або ділових партнерів.

Важливо:

Громадяни України, яким коли-небудь було відмовлено у в'їзді в державу Ізраїль в Посольстві Ізраїлю в Україні або на кордоні Ізраїлю для того, щоб в'їхати в країну, повинні будуть особисто подати прохання в Посольство Ізраїлю в Україні.

Громадяни України, які були депортовані з Держави Ізраїль, не зможуть в'їхати в країну протягом 10 років.

Громадяни України, які раніше відвідували Ізраїль і порушили візовий режим (залишалися в Ізраїлі після закінчення дії візи) не зможуть в'їхати до Ізраїлю після скасування візового режиму. Такі громадяни повинні особисто подати прохання на в'їзд до Держави Ізраїль в Посольство Ізраїлю в Україні.

Громадяни України, які раніше законно працювали в Державі Ізраїль і вчасно виїхали після закінчення візи (тип візи В1) не зможуть в'їхати в країну протягом року після дати виїзду з Ізраїлю.

Незважаючи на договір про безвізовий режим між двома країнами, всі громадяни України, метою візиту / в'їзду в Ізраїль з метою роботи (тип візи В1), навчання (тип візи А2) та інші типи віз, крім типу візи В2, повинні звертатися до Посольства Ізраїлю в Україна для отримання даних віз.

Візовий режим для дітей при відвідуванні Ізраїлю:

Діти, вписані в паспорт батьків - віза не потрібна.

За умови, наявності у дитини дитячого проїзного документа блакитного кольору - потрібна віза.

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper