Еней — Віза в Індію
Еней

Віза в Індію

Індія Віза

З 01.12.2014р. уряд Індії ввів нову систему оформлення візи для громадян України – електронний дозвіл («віза по прибутті»(TVOA)). Електронний дозвіл в Індію оформляється завчасно (4 робочих дні), терміном перебування до 30 днів.

Електронний дозвіл («віза по прибутті»(TVOA)) оформляється індивідуально на кожного туриста. Всі заявники повинні мати свій закордонний паспорт або дитячий проїзний документ.

ВАЖЛИВО ЗНАТИ! Для відкриття електронного дозволу(«віза по прибутті»(TVOA)) дитині необхідно мати свій проїзний документ або закордонний паспорт (терміном дії не менше 180 днів на день виїзду з Індії). Онлайн візу неможливо отримати, якщо дитина вписана в паспорт батьків.

Продовжені паспорти на оформлення електронної візи - не приймаються.

Ціль і термін дії електронного дозволу («віза по прибутті»(TVOA)):

Іноземці, єдиною ціллю яких є відпочинок в Індії, екскурсії, коротке лікування, випадковий візит для зустрічі з друзями чи родичами і т.д. Термін дії паспорта не менше 6 місяців з моменту повернення.

Громадяни України повинні в’їхати на територію Індії протягом 30 днів з дати підтвердження електронного дозволу і перебувати не більше 30 днів з моменту прибуття на територію країни.

Електронний дозвіл дійсний на приліт/виліт будь-якого із 9 міжнародних аеропортів Індії: Бангалор, Ченнай, Кочин, Делі, Гоа, Мумбаі, Калькутта, Хайдарабад і Тривандрум.

Електронний дозвіл на в’їзд в Індію можна отримати максимум 2 рази на календарний рік.

Громадяни України, які подорожують по інших документах ( дипломатичний паспорт, офіційний, спеціальний чи службовий паспорти) не мають права на відкриття електронного дозволу.

Туристи повинні мати зворотній квиток або квиток для подальшої подорожі, а також достатню кількість грошей для перебування в Індії.

Туристи не повинні мати нерухомість чи бізнес в Індії.

На весь період перебування в Індії електронний дозвіл повинен бути завжди у туриста при собі.

Вартість візи 60 $

В аеропорту по прибутті в Індію турист повинен пред’явити:

  1. Оригінал закордонного паспорта, терміном дії не менше 6 місяців з моменту повернення;
  2. Роздрукований електронний дозвіл («віза по прибутті»(TVOA));
  3. Копія зворотнього квитка.
  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper