Еней — Віза в Великобританію
Еней

Віза в Великобританію

Великобританія віза

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОЇ ВІЗИ ДО ВЕЛИКОБРИТАНІЇ

 

УСІ ДОКУМЕНТИ ПРОСИМО НАДСИЛАТИ У ФОРМАТІ А4. ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ ПРОСИМО НАДСИЛАТИ ЗА 14 ДНІВ ДО ТУРУ.

УВАГА: ОСОБИСТА ПОДАЧА ДОКУМЕНТІВ У ВІЗОВИЙ ЦЕНТР ВЕЛИКОБРИТАНІЇ. УСІ ДОВІДКИ ДІЙСНІ ПРОТЯГОМ 4-Х ТИЖНІВ.

I. Для дорослих:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт. Термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток. Якщо у туриста 2 паспорти, не обхідно здавати обидва, навіть якщо термін дії одного з них закінчився. Якщо турист нещодавно отримав новий паспорт, а старий здав – необхідно надати копії усіх сторінок старого паспорту.

2. Копія першої сторінки закордонного паспорту.

3. Копії усіх попередніх  віз (якщо були), навіть з використаних паспортів;

4. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

УВАГА: фото не має бути використаним раніше у попередніх візах, внутр. паспортах, правах чи т.і.

5. Копія внутрішнього паспорту (усіх сторінок, включно з чистими);

6. Копія ідентифікаційного коду;

7. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

8. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

9. Копія свідоцтва про народження залежних дітей (навіть якщо не їдуть у тур);

10. Довідка з банку про наявність рахунку з залишком який покриває усі витрати на поїздку (вартість туру, авіа перельоту, візи та ін.) + не менше 100 долларів на день перебування та рух по рахунку за останні 3;

11. Копія банківської картки;

12. Довідка про зарплату з місця роботи, оформлена на фірмовому бланку з усіма даними фірми, завірена мокрою печаткою фірми. У довідці вказати Вашу посаду, зарплату за останні шість місяців (таблицею) та дату прийняття на роботу. Обов'язкова фраза про те, що на період відпустки робоче місце зберігається та, що довідка видана за місцем вимоги.

13. Фінансові гарантії з перекладом (копії прав власності на нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та ін.).

 

II. Для приватних підприємців:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт. Термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток. Якщо у туриста 2 паспорти, не обхідно здавати обидва, навіть якщо термін дії одного з них закінчився. Якщо турист нещодавно отримав новий паспорт, а старий здав – необхідно надати копії усіх сторінок старого паспорту.

2. Копія першої сторінки закордонного паспорту.

3. Копії усіх попередніх  віз (якщо були), навіть з використаних паспортів;

4. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

УВАГА: фото не має бути використаним раніше у попередніх візах, внутр. паспортах, правах чи т.і.

5. Копія внутрішнього паспорту (усіх сторінок, включно з чистими);

6. Копія ідентифікаційного коду;

7. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

8. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

9. Копія свідоцтва про народження залежних дітей (навіть якщо не їдуть у тур);

10. Довідка з банку про наявність рахунку з залишком який покриває усі витрати на поїздку (вартість туру, авіа перельоту, візи та ін.) + не менше 100 долларів на день перебування та рух по рахунку за останні 3 місяці;

11. Копія банківської картки;

12. Нотаріально завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію;

13. Копія свідоцтва про сплату єдиного податку або сплати ПДВ;

14. Оригінал довідки з податкової інспекції про отриманий прибуток за останні 2 квартали.

15. Фінансові гарантії з перекладом (копії прав власності на нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та ін.).

 

III. Для пенсіонерів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт. Термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток. Якщо у туриста 2 паспорти, не обхідно здавати обидва, навіть якщо термін дії одного з них закінчився. Якщо турист нещодавно отримав новий паспорт, а старий здав – необхідно надати копії усіх сторінок старого паспорту.

2. Копія першої сторінки закордонного паспорту.

3. Копії усіх попередніх  віз (якщо були), навіть з використаних паспортів;

4. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

УВАГА: фото не має бути використаним раніше у попередніх візах, внутр. паспортах, правах чи т.і.

5. Копія внутрішнього паспорту (усіх сторінок, включно з чистими);

6. Копія ідентифікаційного коду;

7. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

8. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

9. Копія свідоцтва про народження залежних дітей (навіть якщо не їдуть у тур);

10. Довідка з банку про наявність рахунку з залишком який покриває усі витрати на поїздку (вартість туру, авіа перельоту, візи та ін.) + не менше 100 долларів на день перебування та рух по рахунку за останні 3 місяці;

11. Копія банківської Картки;

12. Копія пенсійного посвідчення;

13. Довідка про розмір пенсії з розбивкою на 6 місяців;

14. Якщо у пенсіонера недостатньо власних фінансових гарантій, їх може надати найближчий родич (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка). Для цього потрібно нотаріально завірену заяву про фінансування туристичної поїздки туриста. Документи, що підтверджують родинні зв’язки та фінансові гарантії спонсора (див. пункти I,II,III).

15. Фінансові гарантії (копії прав власності на нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та ін.).

 

IV. Для дітей:

1. Проїзний документ дитини, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток АБО закордонний паспорт батьків у який вписана дитина. Якщо дитина вписана і вклеєна (з 5 років) в паспорт одного з батьків, то кількість вільних сторінок розраховується залежно від к-ті туристів.

2. 2 кольорових глянцевих фото (і для дітей теж) розміром 3,5*4,5, на фото 80% обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія свідоцтва про народження;

5. Копія внутрішнього паспорту (усіх сторінок, включно з чистими). Якщо є.

6. Копія ідентифікаційного коду;

7. Довідка з місця навчання (на фірмовому бланку, телефон навчального закладу+печатка, обов'язкова фраза про те, що навчальний заклад не заперечує проти виїзду дитини в навчальний період);

8. Оригінал нотаріально завіреного дозволу та його нотаріально завірена копія на виїзд дитини. Для автобусного туру до Великобританії подається оригінальний дозвіл в одному примірнику, в якому дається дозвіл на поїздку дитини до Великобританії і країн Шенгенської угоди; в посольство подається оригінал та копія, оригінал повертається посольством для проходження кордону.

9. Копії внутр. паспортів батьків (1,2 і сторінка з пропискою);

10. Фінансування від родича (батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка). Для цього потрібно нотаріально завірену заяву про фінансування туристичної поїздки туриста. Документи, що підтверджують родинні зв’язки, копії усіх сторінок його паспорта та закордонного (при наявності) та фінансові гарантії спонсора (див. пункти I,II,III).

 

V. Для студентів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт. Термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток. Якщо у туриста 2 паспорти, не обхідно здавати обидва, навіть якщо термін дії одного з них закінчився. Якщо турист нещодавно отримав новий паспорт, а старий здав – необхідно надати копії усіх сторінок старого паспорту.

2. Копія першої сторінки закордонного паспорту.

3. Копії усіх попередніх  віз (якщо були), навіть з використаних паспортів;

4. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

УВАГА: фото не має бути використаним раніше у попередніх візах, внутр. паспортах, правах чи т.і.

5. Копія внутрішнього паспорту (усіх сторінок, включно з чистими);

6. Копія ідентифікаційного коду;

7. Копія свідоцтва про народження;

8. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

9. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

10. Копія свідоцтва про народження залежних дітей (навіть якщо не їдуть у тур);

11. Довідка з банку про наявність рахунку з залишком який покриває усі витрати на поїздку (вартість туру, авіа перельоту, візи та ін.) + не менше 100 долларів на день перебування та рух по рахунку за останні 3 місяці;

12. Копія банківської картки;

13. Довідка з місця навчання (на фірмовому бланку, телефон навчального закладу+печатка, обов'язкова фраза про те, що навчальний заклад не заперечує проти виїзду дитини в навчальний період);

14. Фінансування від родича (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка). Для цього потрібно нотаріально завірену заяву про фінансування туристичної поїздки туриста. Документи, що підтверджують родинні зв’язки, копії усіх сторінок його паспорта та закордонного (при наявності) та фінансові гарантії спонсора (див. пункти I,II,III).

15. Фнансові гарантії з перекладом (копії прав власності на нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та ін.).

 

VI. Для домогосподарок:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт. Термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток. Якщо у туриста 2 паспорти, не обхідно здавати обидва, навіть якщо термін дії одного з них закінчився. Якщо турист нещодавно отримав новий паспорт, а старий здав – необхідно надати копії усіх сторінок старого паспорту.

2. Копія першої сторінки закордонного паспорту.

3. Копії усіх попередніх  віз (якщо були), навіть з використаних паспортів;

4. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

УВАГА: фото не має бути використаним раніше у попередніх візах, внутр. паспортах, правах чи т.і.

5. Копія внутрішнього паспорту (усіх сторінок, включно з чистими);

6. Копія ідентифікаційного коду;

7. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

8. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

9. Копія свідоцтва про народження залежних дітей (навіть якщо не їдуть у тур);

10. Довідка з банку про наявність рахунку з залишком який покриває усі витрати на поїздку (вартість туру, авіа перельоту, візи та ін.) + не менше 100 долларів на день перебування та рух по рахунку за останні 3 місяці;

11. Копія банківської картки;

12. Фінансування від родича (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка). Для цього потрібно нотаріально завірену заяву про фінансування туристичної поїздки туриста. Документи, що підтверджують родинні зв’язки, копії усіх сторінок його паспорта та закордонного (при наявності) та фінансові гарантії спонсора (див. пункти I,II,III).

 

УВАГА: УСІ ДОКУМЕНТИ ПОВИННІБУТИ ПЕРЕКЛАДЕНІ НА АНГЛІЙСЬКУ МОВУ (без нотаріального завірення)

 

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР: 101 євро + 50 грн. (комісія банку)

ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ НЕМАЄ! ПРИ ВІДМОВІ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!

Консульський збір оплачується при кожній подачі. Якщо у Вас виникнуть запитання, пишіть або дзвоніть, ми з радістю на них відповімо !!

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper