Еней — Віза в Угорщину
Еней

Віза в Угорщину

Угорщина віза

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОЇ ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ В УГОРЩИНУ

 

УСІ ДОКУМЕНТИ ПРОХАННЯ НАДСИЛАТИ У ФОРМАТІ А4.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ ПРОХАННЯ НАДСИЛАТИ ЗА 14 ДНІВ ДО ТУРУ.

 

I. Для туристів, які працюють офіційно:

 1. Акуратний дійсний закордонний паспорт і всі діючі на момент подачі закордонні паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи і 4-х печаток.

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, у внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Анкета для консульства - заповнюється тільки 3 і 4 сторінки, тобто ставитися підпис у пункті 37 на 3-ій сторінці та у останньому пункті на 4-ій сторінці;

5. Копія внутрішнього паспорту (всі сторінки з записами);

6. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

7. Довідка з місця роботи, оформлена на фірмовому бланку з усіма даними фірми (назва фірми, реквізити, адреса, телефон тощо), завірена мокрою печаткою фірми. У довідці вказати Вашу посаду, зарплату за останні шість місяців (таблицею). У довідці обов'язкова фраза про те, що під час туристичної поїздки за Вами залишається Ваше робоче місце; Наприкінці: підпис директора і бухгалтера. Якщо посада бухгалтера на передбачена, фраза про те, що «посада бухгалтера не передбачена».

УВАГА: підписи мають бути виконані синьою, кульковою (не гелевою) ручкою! Факсиміле - не допускається!

8. Якщо ваша зарплатня менша 2000-2500 грн. на місяць або період роботи менше 6 місяців, необхідно надати оригінальну виписку з банку про наявність рахунку, рух по рахунку за останні 3 місяці і стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 60 євро на день туру);

9. Копія 1-ї та останньої сторінки (із записом) трудової книжки, завірені печаткою фірми/або копія трудової угоди, завірена печаткою фірми;

 

II. Для приватних підприємців:

 1. Акуратний дійсний закордонний паспорт і всі діючі на момент подачі закордонні паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, вільні сторінки для візи і 4-х печаток.

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Анкета для консульства - заповнюється тільки 3 і 4 сторінки, тобто ставитися підпис у пункті 37 на 3-ій сторінці та у останньому пункті на 4-ій сторінці;

5. Копія внутрішнього паспорта (всі сторінки з записами);

6. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

7. Нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію ПП;

8. Оригінальна довідка з податкової про обсяг виручених коштів за останній звітний період;

9. Якщо оборот в довідці менше 30000 грн., необхідно надати оригінальну виписку з банку про наявність рахунку, рух по рахунку за останні 3 місяці і стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 60 євро на день туру);

 

 III. Для пенсіонерів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт і всі діючі на момент подачі закордонні паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, вільні сторінки для візи і 4 -х печаток.

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста - просимо Вас заповняти нашу анкету;

4. Анкета для консульства - заповнюється тільки 3 і 4 сторінки, тобто ставитися підпис у пункті 37 на 3-ій сторінці та у останньому пункті на 4-ій сторінці;

5. Копія внутрішнього паспорта (всі сторінки з записами);

6. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

7. Копія пенсійного свідоцтва;

8. Оригінал довідки про нарахування пенсії за останні шість місяців (з пенсійного фонду).

9. Якщо ваша пенсія менша за 1500-2000 грн./місяць, необхідно надати оригінальну виписку з банку про наявність рахунку, рух по рахунку за останні 3 місяці і стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 60 євро на день туру);

  

IV. Для дітей:

 1. Акуратний проїзний документ дитини АБО закордонний паспорт одного з батьків у який вписана дитина та усі діючі на момент подачі закордонні паспорти. Діти, яким виповнилося 5 років: повинні бути не тільки вписані, а й вклеєні в паспорт батьків (вклеєне фото дитини); Термін дії документа не менше 6 місяців після закінчення туру, вільні сторінки для візи і 4-х печаток (у разі якщо дитина вписана в паспорт батьків, сторіночки слід розраховувати на 2-х.).

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста (і для дітей теж) - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Анкета для консульства (і для дітей теж - підпис ставить один з батьків) - заповнюється тільки 3 і 4 сторінки, тобто ставитися підпис у пункті 37 на 3-ій сторінці та у останньому пункті на 4-ій сторінці;

5. Копія свідоцтва про народження;

6. Копія внутрішнього паспорта - для дітей старших 16 років (всі сторінки з записами);

7. Копія нотаріального доручення батьків на виїзд дитини за кордон (якщо дитина їде з одним з батьків чи з супроводжуючим). УВАГА: Переконливо просимо не передавати оригінал доручення на виїзд, лише копію. Оригінал потрібно мати з собою для перетину кордону!

8. Довідка з навчального закладу дитини (якщо вже відвідує);

9. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення батьків;

10. Копії укр. паспортів обох батьків (всі сторінки з відмітками);

11. Нотаріально завірена заява про фінансування дитини одним з батьків або найближчим родичем (бабуся, дідусь, повнолітні брат/сестра), на період туру «в Угорщину та інші країни Шенгенської угоди»;

УВАГА: у випадку якщо дитину фінансують не батьки, а інші родичі, або прізвища батьків не збігаються із зазначеними у свідоцтві про народження дитини, необхідно надати додаткові документи, що підтверджують родинні зв’язки, наприклад свідоцтва про шлюб/розлучення, свідоцтва про народження батьків, братів чи сестер).

12. Фінансування родичів (див. пункти 1,2,3,5).

13. Копія укр. паспорту особи, яка фінансує.

  

V. Для безробітних і домогосподарок:

 1. Акуратний дійсний закордонний паспорт і всі діючі на момент подачі закордонні паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, вільні сторіночки для візи і 4 -х печаток.

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Анкета для консульства - заповнюється тільки 3 і 4 сторінки, тобто ставитися підпис у пункті 37 на 3-ій сторінці та у останньому пункті на 4-ій сторінці;

5. Копія внутрішнього паспорту (всі сторінки з записами);

6. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

7. Оригінальна виписка з банку про наявність рахунку, рух по рахунку за останні 3 місяці і стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 60 євро на день туру);

АБО

8. Нотаріально завірена заява про те, що хтось із членів сім'ї фінансує поїздку туриста; довідка з місця роботи цього члена сім'ї (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка), або його оригінальна виписка з банку про наявність рахунку, рух по рахунку за останні 3 місяці і стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 60 євро на день туру); документи, що підтверджують родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб/розлучення, свідоцтва про народження туристів, братів чи сестер туристів); копія внутр. паспорту особи, яка фінансує (детально в пунктах 1,2,3,5).

 

 VI. Для студентів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт і всі діючі на момент подачі закордонні паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, вільні сторінки для візи і 4-х печаток.

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Анкета для консульства - заповнюється тільки 3 і 4 сторінки, тобто ставитися підпис у пункті 37 на 3-ій сторінці та у останньому пункті на 4-ій сторінці;

5. Копія внутрішнього паспорту (всі сторінки з записами);

6. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

7. Копія студентського квитка;

8. Оригінал довідки з місця навчання;

10. Оригінальна виписка з банку про наявність рахунку, рух по рахунку за останні 3 місяці і стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 60 євро на день туру) - в цьому випадку студент оплачує к/з;

АБО

11. Нотаріально завірена заява про те, що хтось із членів сім'ї фінансує поїздку студента; довідка з місця роботи цього члена сім'ї (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка), або його оригінальна виписка з банку про наявність рахунку, рух по рахунку за останні 3 місяці і стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 60 євро на день туру); документи, що підтверджують родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб/розлучення, свідоцтва про народження туристів, братів чи сестер туристів); копія внутр. паспорту особи, яка фінансує (детально в пунктах 1,2,3,5). - У цьому випадку студент стаціонару до 21 року не оплачує к/з.

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР: 40 євро (разом з комісією банку)

Консульський збір не оплачують:

• Пенсіонери (працюючі пенсіонери, які надають також документи з місця роботи - оплачують к/з)

• Інваліди (працюючі, які надають також документи з місця роботи - оплачують к/з)

• Діти до 18 років;

• Студенти стаціонару до 21 року (студенти які надають також документи з місця роботи або довідку з банку про наявність рахунку - оплачують к/з).

Замовляючи та оплачуючи тур, турист автоматично: 

1. Ознайомлений з його програмою, переліком послуг, що входять у вартість та основними правилами  оформлення віз для туристів. Зобов’язується не порушувати термін перебування в Угорській Республіці, вказаний у візі, та використовувати  туристичну візу виключно у цілях туризму. 

2. Зобов’язується  вчасно надати закордонний паспорт (проїзний документ дитини) з терміном дії не менше 6 місяців після закінчення туру та наявним в ньому чистим розворотом для візи і місцем для чотирьох штампів. 

3.Повідомлений про те, що фірма, яка надала запрошення, та фірма,  що виконує послуги з оформлення виїзних документів (в подальшому  „Виконавець”)  не можуть вплинути на  рішення консульства чи консульського відділу посольства про видання  візи на в’їзд до Угорської Республіки, а також  на термін оформлення візи  та  дати  отримання готових документів, а також про те, що фірма „Виконавець” не несе відповідальності за  відмову посольства  у видачі візи. 

4. Погоджується на те, що його закордонний паспорт до дня від’їзду групи тимчасово перебуватиме у представників фірми -  перевізника, а під час поїздки  буде знаходитись у керівника групи. 

5. Повідомлений про те, що строки оформлення візи в Угорщину та дату видачі паспортів визначає консульство. У разі затримки документів у консульстві, після запланованої дати видачі, вимоги консульством додаткових документів чи виклик туриста на співбесіду, відповідальність за матеріальні збитки та можливі ускладнення несе виключно особа туриста. 

6. Погоджується пред'явити свій закордонний паспорт на вимогу Консульства Угорської Республіки після повернення з туристичної поїздки особисто або через керівника групи.

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper