Еней — Віза в Словенію
Еней

Віза в Словенію

Словенія віза

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ

ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОЇ ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ ДО СЛОВЕНІЇ

УСІ ДОКУМЕНТИ ПРОСИМО НАДСИЛАТИ У ФОРМАТІ А4!!!

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ ПРОСИМО НАДСИЛАТИ ЗА 14 ДНІВ ДО ТУРУ!

I. Для туристів які працюють офіційно:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт та усі дійсні на момент подачі паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Довідка про зарплату з місця роботи, оформлена на фірмовому бланку з усіма даними фірми, завірена мокрою печаткою фірми. У довідці вказати Вашу посаду, зарплату за останні шість місяців (таблицею).

УВАГА: довідка завіряється підписами директора і бухгалтера. Якщо посада бухгалтера не передбачена, обов'язкова фраза про те, що «посада бухгалтера не передбачена». Підписи повинні бути виконані синьою, кульковою ручкою (не гелеаою). Факсиміле не допускається!!!

5. ОБОВ’ЯЗКОВО: Довідка з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку розраховується з витрат 60 євро на добу (наприклад, 60 євро*6 днів = 360 євро або 4000,00 грн.)

 

II. Для приватних підприємців:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт та усі дійсні на момент подачі паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. 5. Копія свідоцтва про реєстрацію ПП;

5. Довідка з податкової з печаткою про оборот за останній звітній період;

6. ОБОВ’ЯЗКОВО: довідка з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку розраховується з витрат 60 євро на добу (наприклад, 60 євро*6 днів = 360 євро або 4000,00 грн.)

 

III. Для пенсіонерів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт та усі дійсні на момент подачі паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, на фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Довідка з пенсійного фонду про надходження пенсії за останні 6 місяців (завірена підписом, печаткою).

5. ОБОВ’ЯЗКОВО: довідка з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку розраховується з витрат 60 євро на добу (наприклад, 60 євро*6 днів = 360 євро або 4000,00 грн.)

 

IV. Для дітей:

1. Проїзний документ дитини та усі дійсні на момент подачі, термін дії не менше 3 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток АБО закордонний паспорт батьків у який вписана дитина. Якщо дитина вписана і вклеєна (з 5 років) в паспорт одного з батьків, то кількість вільних сторінок розраховується залежно від к-ті туристів.

2. 2 кольорових глянцевих фото (і для дітей теж) розміром 3,5*4,5, на фото 80% обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія свідоцтва про народження;

5. Копії внутр. паспортів батьків (1,2 і сторінка з пропискою);

6. Копія нотаріального доручення батьків на виїзд дитини за кордон (якщо дитина їде з одним з батьків або з супроводжуючим). Переконливо просимо не передавати оригінал доручення на виїзд, лише копію. Оригінал потрібно мати з собою для перетину кордону!

7. Довідка з навчального закладу дитини (якщо вже відвідує);

8. Нотаріально завірена заява про фінансування дитини одним з батьків або найближчим родичем (бабуся, дідусь, повнолітні брат/сестра), на період туру «в Угорщину та інші країни Шенгенської угоди»; УВАГА: у випадку якщо дитину фінансують не батьки, а інші родичі, або прізвища батьків не збігаються із зазначеними у свідоцтві про народження дитини, необхідно надати додаткові документи підтверджують родинні зв’язки, наприклад свідоцтва про шлюб/розлучення, свідоцтва про народження батьків, братів чи сестер).

9. Фінансування родичів (див. пункти I, II, III, V).

10. Копія укр. паспорта особи, яка фінансує.

 

V. Для безробітних і домогосподарок:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт та усі дійсні на момент подачі паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, на фото 80 % обличчя,  без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. ОБОВ’ЯЗКОВО: довідка з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку розраховується з витрат 60 євро на добу (наприклад, 60 євро*6 днів = 360 євро або 4000,00 грн.)

АБО

5. Нотаріально завірена заява про те, що хтось із членів сім'ї фінансує поїздку туриста; довідка з місця роботи цього члена сім'ї (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка), або його виписка з банку про наявність рахунку, із залишком на рахунку і рухом за рахунком за останні 3-6 місяців! Сума залишку розраховується з витрат 60 євро на добу (наприклад, 60 євро*6 днів=360 євро або 4000,00 грн.); Документи підтверджують родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб / розлучення, свідоцтва про народження туристів , братів чи сестер туристів) ; копія внутр. паспорта особи, яка фінансує ( Детально в пунктах I, II, II, V).

 

VI. Для студентів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт та усі дійсні на момент подачі паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, на фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Довідка з навчального закладу;

5. Нотаріально завірена заява про те, що хтось із членів сім'ї фінансує поїздку студента; довідка з місця роботи цього члена сім'ї (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка), ОБОВ’ЯЗКОВО: довідка з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку розраховується з витрат 60 євро на добу (наприклад, 60 євро*6 днів = 360 євро або 4000,00 грн.); Документи підтверджують родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб / розлучення, свідоцтва про народження туристів, братів чи сестер туристів); копія внутр. паспорта особи, яка фінансує ( Детально в пунктах 1,2,3,5). - У цьому випадку студент стаціонару до 21 року не оплачує к/з;

              

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР: 35 євро + 50 грн. (комісія банку)

Консульський збір не оплачують:

• Пенсіонери (працюючі пенсіонери, які надають також документи з місця роботи - оплачують к/з)

• Інваліди (працюючі, які надають також документи з місця роботи - оплачують к/з)

• Діти до 18 років;

• Студенти стаціонару до 21 року (студенти які надають також документи з місця роботи або довідку з банку про наявність рахунку - оплачують к/з).

 

Консульський збір оплачується при кожній подачі.

При ВІДМОВІ у видачі візи, консульський збір НЕ повертається.

Якщо у Вас виникнуть запитання, пишіть або дзвоніть, ми з радістю на них відповімо !

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper