Еней — Віза в Шрі-Ланку
Еней

Віза в Шрі-Ланку

шри-ланка6

Для візиту в Шрі-Ланку з туристичною метою на термін до 30-ти днів, громадянам України заздалегідь  оформляти візу не потрібно. Віза оформляється в аеропорту по прильоту.

 

Всі туристи, які прибувають на Шрі-Ланку після 01.01.2012, повинні сплатити візовий збір по прильоту в розмірі 35 доларів на дорослого.

Оформлення візи для дитини до 12 років безкоштовно.

 

Необхідні документи:

- закордонний паспорт;

- заповнена міграційна картка;

- зворотний авіаквиток з фіксованою датою вильоту.

Туристи, які перебувають на Шрі-Ланці менше 48 годин візовий збір не оплачують.

У випадку, якщо планується поїздка на термін більше 30-ти днів, ділове відрядження або поїздка не з

туристичною метою, візу необхідно оформити заздалегідь у консульському відділі посольства Шрі-Ланки.

 

Необхідні документи для оформлення візи на перебування в країні більше 30-ти днів:

- Закордонний паспорт;

- 2 фотографії 3х4 см на світлому фоні;

- Авіаквитки в обидві сторони з фіксованою датою;

- Візова анкета, заповнена англійською мовою;

- Запрошення (оригінал або факс) від приймаючої сторони, в якому містяться терміни та мета поїздки, місце проживання на Шрі-Ланці, особисті дані запрошуваного, зобов'язання приймаючої сторони про взяття на себе фінансової відповідальності по перебуванню заявника в країні;

- Оригінал листа від сторони, що відправляє (підприємства або турфірми), в якому зазначаються строки та мети поїздки, а також особисті дані заявника.

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper