Еней — Віза в Румунію
Еней

Віза в Румунію

Румунія віза

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОЇ ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ ДО РУМУНІЇ. 

 

УСІ ДОКУМЕНТИ ПРОХАННЯ НАДСИЛАТИ У ФОРМАТІ А4.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ ПРОХАННЯ НАДСИЛАТИ ЗА 14 ДНІВ ДО ТУРУ.

 

I. Для туристів які працюють офіційно:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт та усі діючі на момент подачі паспорти, термін дії не менше 180 днів після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту;

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки шенгенських віз, і тільки за останні 3 роки).

6. Копія внутрішнього паспорта (усі заповнені сторінки);

7. Довідка про зарплату з місця роботи, оформлена на фірмовому бланку з усіма даними фірми, завірена мокрою печаткою фірми. У довідці вказати Вашу посаду, зарплату за останні шість місяців (таблицею).

УВАГА: довідка завіряється підписами директора і бухгалтера. Якщо посада бухгалтера не передбачена, обов'язкова фраза про те, що «посада бухгалтера не передбачена». Підписи повинні бути виконані синьою, кульковою ручкою (не гелевою). Факсиміле не допускається!!!

8. Зарплата - не менше ніж 3500 грн/місяць. В іншому випадку турист додає довідку з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку не менша за 500 євро. Термін дії довідки – 1 місяць.

II. Для приватних підприємців:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт та усі діючі на момент подачі паспорти, термін дії не менше 180 днів після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту;

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки шенгенських віз, і тільки за останні 3 роки).

6. Копія внутрішнього паспорта (усі заповнені сторінки);

7. Нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію ПП;

8. Копія свідоцтва платника єдиного податку чи ПДВ;

10. Оригінальна довідка з банку про наявність та стан рахунку, із залишком. Сума залишку не менша за 500 євро. Термін дії довідки – 1 місяць.

11. Довідка з податкової про об’єм виручених коштів, завірена печаткою.

III. Для пенсіонерів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт та усі діючі на момент подачі паспорти, термін дії не менше 180 днів після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту;

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки шенгенських віз, і тільки за останні 3 роки).

6. Копія внутрішнього паспорта (усі заповнені сторінки);

7. Копія пенсійного посвідчення;

8. Довідка з пенсійного фонду про надходження пенсії за останні 6 місяців (завірена підписом, печаткою) не менш 2500 грн. на місяць. В іншому випадку турист додає довідку з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку не менша за 500 євро. Термін дії довідки – 1 місяць.

IV. Для дітей:

1. Проїзний документ дитини, АБО закордонний паспорт батьків у який вписана дитина та усі діючі на момент подачі проїзні документи та закордонні паспорти. Якщо дитина вписана і вклеєна (з 5 років) в паспорт одного з батьків, то кількість вільних сторінок розраховується залежно від к-ті туристів. Термін дії не менше 3 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото (і для дітей теж) розміром 3,5*4,5, на фото 80% обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту або сторіночок, де дитина вписана і вклеєна;

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки Шенгенських віз, і тільки за останні 3 роки);

6. Копія внутрішнього паспорту (усі заповнені сторінки);

7. Копія свідоцтва про народження;

8. Довідка з навчального закладу дитини (якщо вже відвідує);

9. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення батьків;

10 Копії внутр. паспортів батьків (1,2 і сторінка з пропискою);

11. Копія нотаріального доручення батьків на виїзд дитини за кордон (якщо дитина їде з одним з батьків або з супроводжуючим). Переконливо просимо не передавати оригінал доручення на виїзд, лише копію. Оригінал потрібно мати з собою для перетину кордону!

12. Нотаріально завірена заява про фінансування дитини одним з батьків або найближчим родичем (бабуся, дідусь, повнолітні брат/сестра), на період туру «до Чеської Республіки та інші країни Шенгенської угоди»; УВАГА: у випадку якщо дитину фінансують не батьки, а інші родичі, або прізвища батьків не збігаються із зазначеними у свідоцтві про народження дитини, необхідно надати додаткові документи підтверджують родинні зв’язки, наприклад свідоцтва про шлюб/розлучення, свідоцтва про народження батьків, братів чи сестер).

13. Фінансування родичів (див. пункти I, II, III, V).

45. Копія укр. паспорта особи, яка фінансує.

 V. Для безробітних і домогосподарок:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт та усі діючі на момент подачі паспорти, термін дії не менше 180 днів після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту;

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки шенгенських віз, і тільки за останні 3 роки).

6. Копія внутрішнього паспорта (усі заповнені сторінки);

7. Довідка з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку не менша за 500 євро. Термін дії довідки – 1 місяць.

10. Нотаріально завірена заява про те, що хтось із членів сім'ї фінансує поїздку туриста; довідка з місця роботи цього члена сім'ї (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка), або довідка з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку не менша за 500 євро. Термін дії довідки – 1 місяць; Документи підтверджують родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб / розлучення, свідоцтва про народження туристів , братів чи сестер туристів) ; копія внутр. паспорта особи, яка фінансує ( Детально в пунктах I, II, II, V).

 VI. Для студентів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт та усі діючі на момент подачі паспорти, термін дії не менше 180 днів після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5*4,5, на фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорта;

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки шенгенських віз, і лише за останні 3 роки);

6. Копія внутрішнього паспорта (усі заповнені сторінки);

7. Копія студентського квитка;

8. Довідка з навчального закладу, де адміністрація дає дозвіл на відсутність студента на період туру;

9. Довідка з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку не менша за 500 євро. Термін дії довідки – 1 місяць.

10. Нотаріально завірена заява про те, що хтось із членів сім'ї фінансує поїздку туриста; довідка з місця роботи цього члена сім'ї (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка), або довідка з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку не менша за 500 євро. Термін дії довідки – 1 місяць; Документи підтверджують родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб / розлучення, свідоцтва про народження туристів , братів чи сестер туристів) ; копія внутр. паспорта особи, яка фінансує ( Детально в пунктах I, II, II, V).

                 

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР: 50 $ та 50 грн. (комісія банку)

Консульський збір не оплачують:

• Пенсіонери (працюючі пенсіонери, які надають також документи з місця роботи - оплачують к/з)

• Інваліди (працюючі, які надають також документи з місця роботи - оплачують к/з)

• Діти до 18 років;

 

Консульський збір оплачується при кожній подачі.

При ВІДМОВІ у видачі візи, консульський збір НЕ повертається.

Якщо у Вас виникнуть запитання, пишіть або дзвоніть, ми з радістю на них відповімо !

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper