Версія для друку

Віза в Польщу

Польща віза

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОЇ ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ ДО ПОЛЬСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ

 

УСІ ДОКУМЕНТИ ПРОСИМО НАДСИЛАТИ У ФОРМАТІ А4.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ ПРОСИМО НАДСИЛАТИ ЗА 14 ДНІВ ДО ТУРУ.

 

Для дорослих:

1. Дійсний закордонний паспорт та усі діючі на момент подачі закордонні паспорти (має бути дійсний ще 3 місяці після закінчення подорожі), паспорт акуратний, в доброму стані, має мати дві вільні сторінки;

2. 2 кольорових фото: 3,5 см х 4,5 см, 80% обличчя на білому фоні. Фотографії має бути не більше 3х місяців !!!

3. Анкетні дані;

4. Ксерокопія першої сторінки закордонного паспорту;

5. Ксерокопія шенгенських віз за останні 3 роки;

6. Ксерокопія українського паспорта, сторінок де є відмітки;

7. Копія ідентифікаційного коду;

8. Медичне страхування на 30000 євро, на весь період подорожі;

9. Довідка з місця роботи про зарплату, з розбивкою за останні 6 місяців.

Для пенсіонерів:

1. Дійсний закордонний паспорт  та усі діючі на момент подачі документів закордонні паспорти (має бути дійсний ще 3 місяці після закінчення подорожі), паспорт акуратний, в доброму стані, має мати дві вільні сторінки;

2. 2 кольорових фото: 3,5 см х 4,5 см, 80% обличчя на білому фоні. Фотографії має бути не більше 3х місяців!!!

3. Анкетні дані;

4. Ксерокопія першої сторінки закордонного паспорту;

5. Ксерокопія шенгенських віз за останні 3 роки;

6. Ксерокопія українського паспорта, сторінок де є відмітки;

7. Копія ідентифікаційного коду;

8. Оригінал пенсійного посвідчення;

9. Медичне страхування на  30000 євро, на весь період подорожі.

Для дитини/школяра:

1. Дійсний закордонний паспорт/проїздний документ  та усі діючі на момент подачі документів закордонні паспорти/проїздні документи(має бути дійсний ще 3 місяці після закінчення подорожі), паспорт акуратний, в доброму стані, має мати дві вільні сторінки. Якщо їде з батьками то має бути вклеєний у закордонний паспорт батька/матері/бабусі/дідуся (від 5 років дитина має бути вклеєна в паспорт);

2. 2 кольорових фото: 3,5 см х 4,5 см, 80% обличчя на білому фоні. Фотографії має бути не більше 3х місяців!!!

3. Анкетні дані;

4. Ксерокопія першої сторінки закордонного паспорту;

5. Ксерокопія шенгенських віз за останні 3 роки;

6. Ксерокопія свідоцтва про народження;

7. Копія українських паспортів обох батьків сторінок з відмітками;

8. Оригінал довідки з місця навчання;

9. Якщо дитина їде з одним з батьків  - оригінал нотаріального доручення на виїзд дитини закордон. Якщо дитина їде  з відповідальною особою – оригінал доручення від обох батьків на виїзд дитини закордон;

10. Медичне страхування на  30000 євро, на весь період подорожі;

Для студентів:

1. Дійсний проїзний документ або закордонний паспорт (має бути дійсний ще 3 місяці після закінчення подорожі).

2. 2 кольорових фото: 3,5 см х 4,5 см, 80% обличчя на білому фоні. Фотографії має бути не більше 3х місяців!!!

3. Анкетні дані;

4. Ксерокопія першої сторінки закордонного паспорту;

5. Ксерокопія шенгенських віз за останні 3 роки;

6. Ксерокопія свідоцтва про народження;

7. Ксерокопія українського паспорту, сторінок де є відмітки;

8. Копія ідентифікаційного коду;

9. Оригінал довідки з місця навчання;

10. Оригінал студентського квитка;

11. Студентам до 18 років потрібно від батьків оригінал нотаріального доручення  на виїзд дитини закордон + копія українських паспортів обох батьків;

12. Медичне чтрахування  на  30000 євро, на весь період подорожі.

 

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР- 35 євро.

ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ - 230 грн.

Консульський збір не оплачують:

• Пенсіонери (при пред'явлення в момент подачі оригіналу пенсійного посвідчення)

• Інваліди (при пред'явлення в момент подачі оригіналу пенсійного посвідчення)

• Діти до 18 років;

• Студенти стаціонару до 21 року (при наявності оригіналу довідки з місця навчання денної форми навчання).

 

Консульський збір оплачується при кожній подачі.

При ВІДМОВІ у видачі візи, консульський збір НЕ повертається.