Еней — Віза в ОАЕ
Еней

Віза в ОАЕ

ОАЕ віза

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОЇ ВІЗИ ДО ОАЕ

Для дорослих:

1.Сканована кольорова копія першої сторінки загран. Паспорта (розмір не більше 200 Кб/кожен , формат JPG);

2.Сканована копія кольорової фотографії (розмір не більше 40 Кб/кожен , формат JPG).

Для дітей:

  •  За наявності у дитини свого паспорта оформлення візи відбувається на тих же умовах , що і для дорослих туристів , вартість візи становить 70 USD;

  • Якщо дитина вписана в паспорт батьків, в заявці вказується, в чий саме паспорт вписана дитина і додається відсканована сторінка паспорта з вписаними даними дитини (написання імені та прізвища, дати народження та статі). Віза оформляється безкоштовно;

  • Для дітей до 18-ти років, які подорожують зі своїм проїзним документом і мають різні з супроводжуючим прізвища, можуть попросити пред’явити скан-копію оригіналу свідоцтва про народження та скан-копію його перекладу на англійську мову ( При собі необхідно мати оригінал для надання на вимогу офіцера паспортного контролю);

  • До 21 року туристи можуть в'їжджати в ОАЕ тільки в супроводі старших (прямих родичів);

  • Для дітей, вписаних в паспорт батьків, необхідна тільки сканована копія сторінки закордонного. паспорту, де він вписаний.

 

УВАГА: скановані копії мають бути чіткими з добре помітними і читабельними символами, обов'язково в форматі JPG.

 

ВАРТІСТЬ ТУРИСТИЧНОЙ ВІЗИ - 70 USD;

Для вписаних дітей до 18 років - 0 USD;

Для дітей зі своїм проїзним документом - 70 USD.

 

ВАЖЛИВО:

  • З моменту подачі документів немає ніяких гарантій відкриття візи, тому що схвалення на відвідування ОАЕ вправі видати тільки Імміграційний Департамент ОАЕ;

  • Відмова у видачі візи , або несвоєчасне її вихід не скасовує штрафні санкції на бронювання готелю і авіапереліт (дати настання штрафних санкцій можна побачити в підтвердженні бронювання).

Загальні положення:

1.ТЕРМІН ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ - НЕ РАНІШЕ НІЖ ЗА МІСЯЦЬ ДО ВИЛЬОТУ! 

2.Для в'їзду в Об'єднані Арабські Емірати, туристи повинні мати закордонний паспорт, дійсний не менше 180 днів на момент виїзду з ОАЕ (повернення в Україну ). 

3.Віза оформляється в імміграційній службі Емірату Дубай.

Терміни дії візи :

  • 60 днів з моменту виходу візи на в'їзд в країну

  • 30 днів з моменту перетину державного кордону ОАЕ

  • У разі якщо турист знаходився в ОАЕ більше 14 днів , то наступний запит на відкриття візи може бути відправлений в ОАЕ не раніше , ніж через 30 днів з моменту вильоту з країни.

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper