Еней — Віза в Нідерданди
Еней

Віза в Нідерданди

Нідерланди віза

Перелік документів для  туристичної візи в Нідерланди

1.  Заповнена та підписана заявником анкета

2.  Нові фотографії паспортного зразка

3. Закордонний паспорт, термін дії якого закінчується не раніше трьох місяців з дати запланованого повернення 1

4.  Копія всіх сторінок закордонного паспорта

5.  Внутрішній паспорт та копія всіх його сторінок

6. Довідка з місця роботи/навчання2

7.  Підтвердження платоспроможності: довідка з банку про стан рахунку (видана не раніше ніж за 14 банківських днів до подачі) на суму не менше 34 євро в день на одну особу.

8.  Для неповнолітніх, які подорожують без або з одним з батьків: нотаріально завіренийдозвіл від батьків; свідоцтво про народження; копії паспортів батьків

9.  Для громадян інших держав (не України та Білорусі): посвідка на проживання в Україні

 

Довідка з місця роботи має бути перекладена на англійську чи голландську мови

1.  За наявності двох чи більше закордонних паспортів, усі паспорти повинні бути пред’явлені + повна копія паспортів.

2.  Недавня довідка з місця роботи, де зазначено заробітна плата, дата прийому на роботу та причина відсутності на період поїздки. Приватний підприємець повинен подати копію посвідчення про реєстрацію. Якщо заявник є безробітнім і не зареєстрований як приватний підприємець, це потрібно вказати в анкеті.

 

Студентам потрібно подати наступні документи: копію студентського квитка і довідку з університету, що дозволяє бути відсутнім на заняттях; Пенсіонерам треба надати копію пенсійного посвідчення.

      Додаткові підтвердження

      Даний перелік не є остаточним. Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи, якщо буде необхідно.

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper