Еней — Віза в Китай
Еней

Віза в Китай

Китай віза

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ВІЗИ ДО КИТАЙСЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ

 

1.  Закордонний паспорт, термін дії не менше 6 місяців. Для дітей від 6 до 14 років, вписаних в паспорти батьків, обов'язково в паспорті наявність фото.

2.  Наявність двох чистих сторінок у паспорті для відкриття візи (сторінка «особливі відмітки» для вклеювання візи не підходить).

3. Одне фото 3,5 х 4,5 см на білому тлі; для дітей вписаних в паспорт батьків одне фото 3,5 х 4,5 см на білому фоні.

4. Анкетні дані для оформлення візи в Китай (завантажити анкету Ви можете в нижній частині сторінки).

5. Довідка з місця роботи в табличному варіанті, із зазначенням розміру окладу за останні 6 міс.;

  • для приватних підприємців - копію свідоцтва про реєстрацію ПП;

  • для безробітних - довідка з банку на суму не менше 1 000 $ на поточному рахунку;

  • для студентів або пенсіонерів - копія студентського або пенсійного посвідчення та довідка з банку.

6. Копія українського паспорту – перша, друга сторінки і сторінка з пропискою.

7. Для дітей, які подорожують з батьками (по окремому закордонному паспорту або вписані в паспорт до одного з батьків):

  • нотаріально завірена заява від одного з батьків (копія) (в тому випадку, якщо дитина їде з одним з батьків);

  • свідоцтво про народження (копія).

8. Для громадян, які мають громадянство інших країн:

  • дозвіл на проживання.

 

ТИПИ ВІЗ / КІЛЬКІСТЬ В'ЇЗДІВ

КОРИДОР / КІЛЬКІСТЬ ДНІВ ПЕРЕБУВАННЯ

ВАРТІСТЬ

Туристична віза в Китай, категорія L

Одноразовий в'їзд

90 / 30

130 $

Дворазовий в'їзд

180 / 30

150 $

 

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper