Еней — Віза в Іспанію
Еней

Віза в Іспанію

Іспанія віза

Необхідні документи для відкриття візи в Іспанію

Візова заява

Заява на отримання візи підписана заявником (у випадку, якщо заявник не досяг повноліття, один із батькив/опікун повинен підписати візову заяву від імені дитини)

Анкета заповнюється виключно латинськими літерами.

Нещодавно зроблена фотографія паспортного формату.

Дійсний паспорт(и)

Закордонний паспорт з мінімальним терміном дії більше трьох місяців з дати повернення.

А також ксерокопія всіх сторінок повинні бути подані разом із заявою.

У випадку, якщо заявник має більш ніж один закордонний паспорт, потрібно надати наступні документи:

Оригінал іншого закордонного паспорту(ів) разом із ксерокопією всіх сторінок

У випадку, якщо попередній закордонний паспорт(и) був анульован необхідно надати довідку з ВВІРу про його анулювання

Студенти або заявники, які не мають власних прибутків, повинні надати документи, що підтверджують укорінення осіб, від яких вони залежать.

Страховий поліс

Медичний страховий поліс, що діє в усіх країнах Шенгенської зони з мінімальним покриттям 30 000 євро. Медичний страховий поліс має покривати:

Невідкладну медичну допомогу

Невідкладну госпіталізацію

Репатріацію

Заявник повинен надати докази його укорінення в Україні, пред’явивши наступні документи:

Довідку з місця роботи від роботодавця з зазначенням суми заробітної плати за останні 6 місяців АБО довідку з місця навчання АБО свідоцтво про реєстрацію компанії

Інформацію про додаткові джерела прибутків в Україні (прибуток від оренди, наявність нерухомості, наявність у власності пакету акцій, тощо)

Копії попередніх шенгенських віз

 Фінансове забезпечення {Order 1282/2007. BOE 11/05/2007}

Надання заявником фінансових документів, що підтверджують наявність засобів існування в розмірі вище 580,77 євро за проживання до 9 днів в Іспанії. Ця сума буде збільшуватися на 65,43 євро за кожну додаткову добу. Фінансове забезпечення можна підтвердити, надавши наступні документи:

Баланс банківського рахунку (з інформацією про всі банківські операції мінімум за останні 3 місяці); або

Дорожні чеки; або

Копія Кредитної Картки разом із чеком з банкомата, на якому вказаний баланс на рахунку); або

Підтвердження проведення валютно-обмінної операції гривня-євро.

Підтвердження наявності засобів для перебування в Іспанії

Бронювання готелю чи іншого житла, оформлений на фірмовому бланку (з ідентифікаційним кодом NIF або CIF), підписаний компетентною особою, із зазначенням повної адреси і контактних даних місця проживання в Іспанії.

Підтвердження забезпечення транспортним засобом

Підтвердження бронювання квитків на літак чи на інший транспортний засіб

Посольство Іспанії залишає за собою право просити про надання будь-яких додаткових документів.

Особливі випадки

Громадяни інших країн

Для громадян інших країн необхідно надати ксерокопію посвідки на проживання та дозволу на роботу. Однак, на момент подачі документів необхідно пред’явити Оригінал.

Рішення про прийняття заяв студентів, що навчаються в України та не мають посвідки на проживання буде прийматися в індивідуальному порядку згідно вимог Посольства Іспанії.

Неповнолітні заявники

Для дітей, які їдуть без супроводу батьків (віком до 18 років)

Оригінал нотаріально завіреного дозволу від батьків, в якому чітко зазначені дати подорожі дитини.

Копія свідоцтва про народження дитини.

Ксерокопія паспортів батьків (внутрішнього та закордонного)

Довідка з місця роботи батьків.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! Всі документи, які подаються із заявою на отримання візи повинні бути перекладені на іспанську або англійську мови крім копій паспортів, підтвердження бронювання квитків, банківської інформації (довідка про рух коштів мінімум за останні 3 місяці) та страхового полісу.

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper