Еней — Віза в Чорногорію
Еней

Віза в Чорногорію

Sveti Stefan Serbia and Montenegro Wallpaper

Горомадяни України без візи можуть перебувати з метою туризму на території Чорногорії до 90 днів

 

Документи, що необхідні для перебування у Чорногорії:

1. Закордонний паспорт, дійсний не менше 90 днів після закінчення подорожі. Продовжений строк дії паспорту є допустимим для перебування у Чорногорії. Наявність підпису туриста в паспорті є обов’язковою.

2. Діти 14 можуть бути вписані в паспорт одного з батьків. 3 14 років дитині необхідно мати свій проїзний документ. ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії дитини з 5 років.

3. Ваучер на туристичне обслуговування.

4. Медична страховка на кожного з подорожуючих.

5. Матеріальне забезпечення на час відпочинку.

6. При виїзді неповнолітньої дитини в супроводі одного з батьків або без батьків, обов’язковим є оригінал нотаріального дозволу на виїзд дитини, де вказано в чиєму супроводі подорожує дитина.

Посольство Сербії і Чорногорії в Україні

Адреса: Україна, м. Київ, вул. Волоська, 4

Телефон: (044) 416-6060, 417-5510

Факс: (044) 416-6047

Якщо Ви подорожуєте автомобілем в Чорногорію, Вам необхідно відкрити наступну транзитну угорську або румунську візу

 

УГОРСЬКА ТРАНЗИТНА ВІЗА

  Вартість транзитної візи:

- для дорослого – 60 Євро

- для дітей до 18 років та пенсіонерів, які не працюють – безкоштовно

При відкритті візи лише дітям або пенсіонерам вартість послуг без консульського збору становить 250 грн.

- прискорена віза – 120 Євро

Термін оформлення візи: 16 робочих днів

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper