Еней — Віза в Чехію
Еней

Віза в Чехію

Чехія віза

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОЇ ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ ДО ЧЕСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ

 

УСІ ДОКУМЕНТИ ПРОХАННЯ НАДСИЛАТИ У ФОРМАТІ А4.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ ПРОХАННЯ НАДСИЛАТИ НЕ ПІЗНІШЕ НІЖ ЗА 14 ДНІВ ДО ТУРУ.

 

I. Для туристів які працюють офіційно:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5 x 4,5 см., фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету.

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту.

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки шенгенських віз, і тільки за останні 3 роки).

6. Копії всіх сторінок внутрішнього/національного паспорту.

7. Копія ідентифікаційного коду.

8. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення.

9. Довідка про зарплату з місця роботи, оформлена на фірмовому бланку з усіма даними фірми, завірена мокрою печаткою фірми. У довідці вказати Вашу посаду, зарплату за останні шість місяців (таблицею).

УВАГА: довідка завіряється підписами директора і бухгалтера. Якщо посада бухгалтера не передбачена, обов'язкова фраза про те, що «посада бухгалтера не передбачена». Підписи повинні бути виконані синьою, кульковою ручкою (не гелеаою). Факсиміле не допускається!!!

10. Довідка з банку про наявність рахунку, із залишком на рахунку і рухом по рахунку за останні 3-6 місяців! Сума залишку розраховується з витрат 70 євро на добу (наприклад, 70 євро*6 днів = 420 євро або 4830,00 грн.).

 

II. Для приватних підприємців:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5 х 4,5 см., фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету.

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту.

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки шенгенських віз, і тільки за останні 3 роки).

6. Копї всіх сторінок внутрішнього/національного паспорту.

7. Копія ідентифікаційного коду.

8. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

9. Нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію ПП.

10. Оригінальна довідка з банку про наявність та стан рахунку, із залишком. Сума залишку розраховується з витрат 70 євро на добу (наприклад, 70 євро*6 днів=420 євро або 4830,00 грн.)

11. Довідка з податкової про об’єм виручених коштів, завірена печаткою.

 

III. Для пенсіонерів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5 х 4,5 см., фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету.

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту.

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки шенгенських віз, і тільки за останні 3 роки).

6. Копії всіх сторінок внутрішнього/національного паспорту.

7. Копія ідентифікаційного коду.

8. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення.

9. Копія пенсійного посвідчення.

10. Довідка з пенсійного фонду про надходження пенсії за останні 6 місяців (завірена підписом, печаткою) не менш 2500 грн. на місяць. В іншому випадку турист додає виписку з банку про наявність рахунку, із залишком на рахунку і рухом за рахунком за останні 3-6 місяців! Сума залишку розраховується з витрат 70 євро на добу (наприклад, 70 євро*6 днів=420 євро або 4830,00 грн.).

 

IV. Для дітей:

1. Проїзний документ дитини, термін дії не менше 3 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток АБО закордонний паспорт батьків у який вписана дитина. Якщо дитина вписана і вклеєна (з 5 років) в паспорт одного з батьків, то кількість вільних сторінок розраховується залежно від к-ті туристів.

2. 2 кольорових глянцевих фото (і для дітей теж) розміром 3,5 х 4,5 см., на фото 80% обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету.

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту або сторіночок, де дитина вписана і вклеєна.

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки Шенгенських віз, і тільки за останні 3 роки).

6. Копії всіх сторінок внутрішнього/національного паспорту, для дітей від 16 років.

7. Ідентифікаційний код (при наявності).

8. Копія свідоцтва про народження.

9. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення батьків.

10 Копії внутр. паспортів батьків (1,2 і сторінка з пропискою).

11. Копія нотаріального доручення батьків на виїзд дитини за кордон (якщо дитина їде з одним з батьків або з супроводжуючим). Переконливо просимо не передавати оригінал доручення на виїзд, лише копію. Оригінал потрібно мати з собою для перетину кордону!

12. Довідка з навчального закладу дитини (якщо вже відвідує).

13. Нотаріально завірена заява про фінансування дитини одним з батьків або найближчим родичем (бабуся, дідусь, повнолітні брат/сестра), на період туру «до Чеської Республіки та інші країни Шенгенської угоди»; УВАГА: у випадку якщо дитину фінансують не батьки, а інші родичі, або прізвища батьків не збігаються із зазначеними у свідоцтві про народження дитини, необхідно надати додаткові документи підтверджують родинні зв’язки, наприклад свідоцтва про шлюб/розлучення, свідоцтва про народження батьків, братів чи сестер).

14. Фінансування родичів (див. пункти I, II, III, V).

15. Копії всіх сторінок внутрішнього/національного паспорту особи, яка фінансує.

 

 V. Для безробітних і домогосподарок:

1.Акуратний дійсний закордонний паспорт, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5 х 4,5 см., фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету.

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорту.

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки шенгенських віз, і тільки за останні 3 роки).

6. Копії всіх сторінок внутрішнього/національного паспорту.

7. Копія ідентифікаційного коду.

8. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення.

9. Оригінальна довідка з банку про наявність та стан рахунку (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 70 євро на день туру);

АБО

10. Нотаріально завірена заява про те, що хтось із членів сім'ї фінансує поїздку туриста; довідка з місця роботи цього члена сім'ї (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка), або його виписка з банку про наявність рахунку, із залишком на рахунку і рухом за рахунком за останні 3-6 місяців! Сума залишку розраховується з витрат 70 євро на добу (наприклад, 70 євро*6 днів = 420 євро або 4830,00 грн.); Документи підтверджують родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб / розлучення, свідоцтва про народження туристів, братів чи сестер туристів); копія внутр. паспорта особи, яка фінансує ( Детально в пунктах I, II, II, V).

  

VI. Для студентів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи та печаток.

2. 2 кольорових глянцевих фото розміром 3,5 х 4,5 см., на фото 80 % обличчя, без куточків, на світлому фоні, якісні, не скановані, нові.

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету.

4. Копія 1-ої сторінки закордонного паспорта.

5. Копії Шенгенських віз на останні 3 роки (тільки шенгенських віз, і лише за останні 3 роки).

6. Копії всіх сторінок внутрішнього/національного паспорту.

7. Копія ідентифікаційного коду.

8. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення.

9. Копія студентського квитка.

10. Довідка з навчального закладу.

11. Оригінальна виписка з банку про наявність та стан рахунку. Сума залишку розраховується з витрати 70 євро на добу (наприклад, 70 євро*6 днів=420 євро або 4830,00 грн.) - В цьому випадку студент оплачує к/з;

АБО

12. Нотаріально завірена заява про те, що хтось із членів сім'ї фінансує поїздку студента; довідка з місця роботи цього члена сім'ї (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка), або його оригінальна виписка з банку про наявність рахунку, із залишком на рахунку і рухом за рахунком за останні 3-6 місяців! Сума залишку розраховується з витрати 70 євро на добу (наприклад, 70 євро*6 днів = 420 євро або 4830,00 грн.); Документи підтверджують родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб / розлучення, свідоцтва про народження туристів, братів чи сестер туристів); копія внутр. паспорта особи, яка фінансує (детально в пунктах I,II,III,V). - У цьому випадку студент стаціонару до 21 року не оплачує к/з.

 

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР та послуги візового центру:

консульський збір – 35 €;

сервісний збір / послуги візового центру – 25 €.

Консульський збір не оплачують:

• Пенсіонери (працюючі пенсіонери, які надають також документи з місця роботи - оплачують к/з);

• Інваліди (працюючі, які надають також документи з місця роботи - оплачують к/з);

• Діти до 18 років;

• Студенти стаціонару до 21 року (студенти які надають також документи з місця роботи або довідку з банку про наявність рахунку - оплачують к/з).

 

Консульський збір оплачується при кожній подачі.

При ВІДМОВІ у видачі візи, консульський збір НЕ повертається.

Якщо у Вас виникнуть запитання, пишіть або дзвоніть, ми з радістю на них відповімо!

 

Замовляючи та оплачуючи тур, турист автоматично:

1. Ознайомлений з його програмою, переліком послуг, що входять у вартість та основними правилами оформлення віз для туристів. Зобов'язується не порушувати термін перебування в Словацькій Республіці, вказаний у візі, та використовувати туристичну візу виключно у цілях туризму.

2. Зобов'язується вчасно надати закордонний паспорт (проїзний документ дитини) з терміном дії не менше 6 місяців після закінчення туру та наявним в ньому чистим розворотом для візи і місцем для чотирьох штампів.

3.Повідомлений про те, що фірма, яка надала запрошення, та фірма, що виконує послуги з оформлення виїзних документів (в подальшому „Виконавець") не можуть вплинути на рішення консульства чи консульського відділу посольства про видання візи на в'їзд до Словацької Республіки, а також на термін оформлення візи та дати отримання готових документів, а також про те, що фірма „Виконавець" не несе відповідальності за відмову посольства у видачі візи.

4. Погоджується на те, що його закордонний паспорт до дня від'їзду групи тимчасово перебуватиме у представників фірми - перевізника, а під час поїздки буде знаходитись у керівника групи.

5. Повідомлений про те, що строки оформлення візи в Словаччину та дату видачі паспортів визначає консульство. У разі затримки документів у консульстві, після запланованої дати видачі, вимоги консульством додаткових документів чи виклик туриста на співбесіду, відповідальність за матеріальні збитки та можливі ускладнення несе виключно особа туриста.

6. Погоджується пред'явити свій закордонний паспорт на вимогу Консульства Словацької Республіки після повернення з туристичної поїздки особисто або через керівника групи.

 

Важливо: У зв'язку із змінами в правилах подачі документів для відкриття туристичних віз, всі заявники повинні будуть з'явитися особисто у візовий центр Чехії в Івано-Франківську, щоб надати свої біометричні дані (відбитки пальців та цифрову фотографію).

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper