Еней — Віза в Австрію
Еней

Віза в Австрію

Австрія віза

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОЇ ШЕНГЕНСЬКОЇ ВІЗИ ДО АВСТРІЙСЬКОЇ РЕСПУЛІКИ.

 

УСІ ДОКУМЕНТИ ПРОХАННЯ НАДСИЛАТИ У ФОРМАТІ А4 .

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ ПРОХАННЯ НАДСИЛАТИ ЗА 14 ДНІВ ДО ТУРУ .

 

I. Для туристів, які працюють офіційно:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт і всі діючі на момент подачі закордонні паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, 2 вільні сторінки для візи і 4-х печаток.

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, у внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія першої сторінки закордонного паспорту;

5. Копії усіх шенгенських віз на останні 3 роки;

6. Копія внутрішнього паспорту (всі сторінки з записами);

7. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

8. Довідка з місця роботи, оформлена на фірмовому бланку з усіма даними фірми (назва фірми, реквізити, адреса, телефон тощо), завірена мокрою печаткою фірми. У довідці вказати Вашу посаду, зарплату за останні шість місяців (таблицею). У довідці обов'язкова фраза про те, що під час туристичної поїздки за Вами залишається Ваше робоче місце; Наприкінці: підпис директора і бухгалтера. Якщо посада бухгалтера на передбачена, фраза про те, що «посада бухгалтера не передбачена».

УВАГА: підписи мають бути виконані синьою, кульковою (не гелевою) ручкою! Факсиміле - не допускається!

9. ОБОВ’ЯЗКОВО: Довідка з банку про наявність та стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 70 євро на день туру).

 

II. Для приватних підприємців:

 1. Акуратний дійсний закордонний паспорт і всі діючі на момент подачі закордонні паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, вільні сторінки для візи і 4-х печаток.

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія першої сторінки закордонного паспорту;

5. Копії усіх шенгенських віз на останні 3 роки;

6.  Копія внутрішнього паспорта (всі сторінки з записами);

7. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

8. Нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію ПП;

9. Ксерокопія свідоцтва платника єдиного податку та ПДВ;

10. Оригінальна довідка з податкової про обсяг виручених коштів за останній звітний період;

ОБОВ'ЯЗКОВО: Оригінальна довідка з банку про наявність рахунку, рух по рахунку за останні 3 місяці і стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 70 євро на день туру). Термін дії довідки 1 місяць.

  

III. Для пенсіонерів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт і всі діючі на момент подачі закордонні паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, вільні сторінки для візи і 4 -х печаток.

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста - просимо Вас заповняти нашу анкету;

4. Копія першої сторінки закордонного паспорту;

5. Копії усіх шенгенських віз на останні 3 роки;

6. Копія внутрішнього паспорта (всі сторінки з записами);

7. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

8. Копія пенсійного посвідчення;

9. Оригінал довідки про нарахування пенсії за останні шість місяців (з пенсійного фонду).

10. ОБОВ’ЯЗКОВО: Оригінальна довідка з банку про наявність та стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 70 євро на день туру). Термін дії довідки 1 місяць.

 

IV. Для дітей:

1. Акуратний проїзний документ дитини АБО закордонний паспорт одного з батьків у який вписана дитина та усі діючі на момент подачі закордонні паспорти. Діти, яким виповнилося 5 років: повинні бути не тільки вписані, а й вклеєні в паспорт батьків (вклеєне фото дитини); Термін дії документа не менше 6 місяців після закінчення туру, вільні сторінки для візи і 4-х печаток (у разі якщо дитина вписана в паспорт батьків, сторіночки слід розраховувати на 2-х.).

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста (і для дітей теж) - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія першої сторінки закордонного паспорту;

5. Копії усіх шенгенських віз на останні 3 роки;

6. Копія свідоцтва про народження;

7. Копія внутрішнього паспорта - для дітей старших 16 років (всі сторінки з записами);

8. Копія нотаріального доручення батьків на виїзд дитини за кордон (якщо дитина їде з одним з батьків чи з супроводжуючим). Переконливо просимо не передавати оригінал доручення на виїзд, лише копію. Оригінал потрібно мати з собою для перетину кордону!

9. Довідка з навчального закладу дитини (якщо вже відвідує);

10. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення батьків;

11. Копії укр. паспортів обох батьків (всі сторінки з відмітками);

12. Нотаріально завірена заява про фінансування дитини одним з батьків або найближчим родичем (бабуся, дідусь, повнолітні брат/сестра), на період туру «в Угорщину та інші країни Шенгенської угоди»;

УВАГА: у випадку якщо дитину фінансують не батьки, а інші родичі, або прізвища батьків не збігаються із зазначеними у свідоцтві про народження дитини, необхідно надати додаткові документи, що підтверджують родинні зв’язки, наприклад свідоцтва про шлюб/розлучення, свідоцтва про народження батьків, братів чи сестер).

13. Фінансування родичів (див. пункти I,II,III,V).

14. Копія укр. паспорту особи, яка фінансує.

  

V. Для безробітних і домогосподарок:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт і всі діючі на момент подачі закордонні паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, вільні сторіночки для візи і 4 -х печаток.

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, внутр. паспорті, правах і т.д.);

3. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

4. Копія першої сторінки закордонного паспорту;

5. Копії усіх шенгенських віз на останні 3 роки;

6. Копія внутрішнього паспорту (всі сторінки з записами);

7. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

8. ОБОВ’ЯЗКОВО: Довідка з банку про наявність та стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 70 євро на день туру);

АБО

9. Нотаріально завірена заява про те, що хтось із членів сім'ї фінансує поїздку туриста; довідка з місця роботи цього члена сім'ї (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка), або його оригінальна довідка з банку про наявність та стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 70 євро на день туру); документи, що підтверджують родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб/розлучення, свідоцтва про народження туристів, братів чи сестер туристів); копія внутр. паспорту особи, яка фінансує (детально в пунктах 1,2,3,5).

VI. Для студентів:

1. Акуратний дійсний закордонний паспорт і всі діючі на момент подачі закордонні паспорти, термін дії не менше 6 місяців після закінчення туру, вільні сторінки для візи і 4-х печаток.

2. 2 кольорових, глянцевих фото розміром 3,5*4,5 (і для дітей теж), без куточків, на білому фоні, якісні, не скановані, зроблені не раніше 4 місяців тому.

3. УВАГА: фото не повинно бути використано раніше (на попередніх візах, внутр. паспорті, правах і т.д.);

4. Анкета туриста - просимо Вас заповнювати нашу анкету;

5. Копія першої сторінки закордонного паспорту;

6. Копії усіх шенгенських віз на останні 3 роки;

7. Копія внутрішнього паспорту (всі сторінки з записами);

8. Копія свідоцтва про шлюб/розлучення;

9. Копія студентського квитка;

10. Оригінал довідки з місця навчання;

11. ОБОВ’ЯЗКОВО: Довідка з банку про наявність та стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 70 євро на день туру);

АБО

12. Нотаріально завірена заява про те, що хтось із членів сім'ї фінансує поїздку студента; довідка з місця роботи цього члена сім'ї (чоловік/дружина, батько/мати, бабуся/дідусь, брат/сестра, син/дочка), або його оригінальна виписка з банку про наявність тас стан рахунку на сьогоднішній день (залишок на рахунку розраховується з витрат не менше 70 євро на день туру); документи, що підтверджують родинні зв’язки (свідоцтва про шлюб/розлучення, свідоцтва про народження туристів, братів чи сестер туристів); копія внутр. паспорту особи, яка фінансує (детально в пунктах 1,2,3,5). - У цьому випадку студент стаціонару до 21 року не оплачує к/з;

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР: 35 євро + 50 грн. (комісія банку)

Консульський збір не оплачують:

• Пенсіонери (працюючі пенсіонери, які надають також документи з місця роботи - оплачують к/з)

• Інваліди (працюючі, які надають також документи з місця роботи - оплачують к/з)

• Діти до 18 років;

• Студенти стаціонару до 21 року (студенти які надають також документи з місця роботи або довідку з банку про наявність рахунку - оплачують к/з).

 

Консульський збір оплачується при кожній подачі.

При ВІДМОВІ у видачі візи, консульський збір НЕ повертається.

Якщо у Вас виникнуть запитання, пишіть або дзвоніть, ми з радістю на них відповімо!

  • Друк
  • Email
Увійти

Зареєструватися


JoomShaper